tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tulppaani x 3


Vielä on tulppaanikesää jäljellä; nämä kuvat otin viikonloppuna, muistaakseni. Uuteen työpaikkaan sopeutuminen tekee minut todella hajamieliseksi, siis energia kuluu uusien asioiden oppimiseen. Kuvaava esimerkki on parin viikon takaa: tarkoitukseni oli sanoa hajamielisyydestä ystävälleni (ja toivoa ymmärrystä hitaalle ajatuksen juoksulle). -No tietenkin unohdin kertoa ko.asiasta ystävälleni.



Onneksi kamera sentään pysyy kädessä ja näen ympärilläni monet asiat 10 x 15 cm kokoisena, laajakulmana tai neliönmuotoisena eli jatkuvasti, osittain tiedostamatta etsin hyviä kuvauskohteita. Blogin facebook-sivulle on tarkoitus lisätä Instagram-kuvia sattumanvaraisista otoksista.


"Jumitus-teemaan" sopii hyvin myös Alina Devecerskin Flytta på dej-biisi. Tuo löytyy youtubesta ja älkää minua syyttäkö, jos se jää korvamadoksi..



Villiäkin villimpi kukkamaa, kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut hopeatäpläpeippi on hyvin leviävä kasvi. Mies totesi: aina sä mollaat hopeatäpläpeippiä. No joo, kuvassa vasemmalla näkyvä voikukka on paljon suurempi pahis. Peipillä on sitä paitsi kauniimmat kukat ja kasvutapa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!