perjantai 3. elokuuta 2012

Olohuoneen "uusi" järjestys

Vähän aikaa sitten täällä blogissa uhosin, että olohuone rymsteerataan uuteen järjestykseen, kun ostin uuden sohvapöydänkin. Vaan kuinkas sitten kävikään?



Yhden tason siirsimme pois olohuoneesta ja PS-kaappia siirsimme ensin 30 cm toiseen suuntaan ja sitten 30 cm takaisinpäin.
Olohuoneessa ei ole yhtäkään täysin ehjää seinää ja sillä melkein ehjällä on valkokangastaulu videotykkiä varten. Eli siis mitään ei voinut siirtää, koska valkokangas on ja pysyy ainoalla mahdollisella paikallaan kuten myös sohva, nirsk. Kuvassa näkyy vähän  olohuoneen tapettia ja valkokangastaulua.



Huonekalut jäivät paikalleen, mutta sain inspiraation verhojen vaihtoon ja ikkunoiden pesuun, hurraa. Kuvassa näkyy erittäin tehokas assistentti.



Pidän kovasti valkoisista verhoista ja niitä meiltä löytyykin; valkoisen eri sävyissä, eri materiaaleissa ja kuvioissa. Isot ikkuna + ohuet, vaaleat verhot ♥.  Kuvan ruutuverhot ovat nyt olohuoneessa.



Aulassa ja ruokailuhuoneessa on lainekuviolliset verhot.



Aulan puiseen nk. verholautaan viritin Ikeasta ostetut aurinkoenergialla toimivat kukkavalot. Ne ovat kivat ja valaisevat kauniisti -jos niitä muistaa ladata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!