Nyt meillä lakritsijauho onkin kovassa nosteessa. Jouluna tein jälkiruuaksi lakritsimoussea, johon tuli myös mantelilehtiä (eli keksejä) ja tippa puolukkahilloa. Viimeksi mainitun kohdalla menin siitä missä aita on matalin, enkä tehnyt (pakaste)tuoreista puolukoista liemeä. Ja itse mousseen tuli mm. kermaa ja mascarponejuustoa. Kaikki ylimääräiset mantelikeksit hävisivät nopeasti, siispä niitäkin täytyy leipoa uudestaan.
PS. Tässäkin touhussa pääMAUstajana toimivat Sulo, joka saneli ohjeita ja Robert, joka
Kuulostaa kyllä hyvältä tuon lakritsirouheen kanssa! Sain maistaa samantapaista hopeatoffeemascarponevaahtoa, mutta se olisi kaivannut terästystä juuri jostain tuollaisesta rouheesta, vähän potkua, oli aika älköä pelkästään. Apteekin salmiakki voisi kans toimia, jos niitä hassuja pieniä vinoneliöitä vielä jostain apteekista saa.
VastaaPoistaLakritsijauhe on aika miedon makuista, mutta kokonaisuutena tuo jälkkäri on huippuhyvää.Saakohan apteekista vielä salmiakkia siis niitä hassuja vinoneliöitä? :)
PoistaNamskis - sanoisi päämaistaja Viirukin! Ja minun kun ei joulun herkuttelujen jälkeen passaisi ollenkaan tuollaisia vilkuilla - mutta minkäs teet, liian herkullisen näköistä;)
VastaaPoistaOikein hyvää vuodenvaihdetta ja tulevaa uutta vuotta sinne♥
Tästä pitää kehitellä jokin kevytversio, se olisi hyvä ratkaisu ;)
PoistaKiitos samoin teille Lady!
Vaikuttaa erittäin herkulliselta. Uppoaisi meikäläiseen.
VastaaPoistaKun teille pääsee katsastukseen, niin lupaan tuoda jälkiruuan tullessani ;)
Poista